Zoeken naar heeft weer

Uw zoekactie voor heeft weer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 45 jaar Noord-Brabant - Veldhoven
Ik en meesteres zoeken een vrouw
45 j man moet van zijn meesteres een geile kinky vrouw zoeken die in is voor hele geile avonturen onder ons drie. Welke vrouw vind dit spannend. Single of getrouwd maakt niet uit. Ik doe dit ook zonder medeweten van mijn vrouw. Dus ik en de meesteres zijn enorm discreet. Alles is bespreekbaar en met al je wensen worden rekening gehouden. Ben je saaie situatie beu en wil je een spannend avontuur aangaan. Reageer dan. Leeftijd speelt geen rol. Wie durft reageren. Wie is real. We zoeken iemand voor vaker. Iemand die weinig taboes heeft  
opzoek 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek iemand dat ik mag beffen als revenge
goede middag. onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze iemand pijpt. ik heb haar hierover geconfronteerd, maar zij zegt dat dit iets was voor wij samen waren maar ze kan er geen bewijs voor geven. nu wil ik haar laten voelen hoe het voelt om hier door te gaan en ben ik opzoek naar iemand dat mij wil filmen terwijl ik haar bef. gezien je dit filmt van u perspectief is dit ook geheel anoniem voor u en ga ik dit ook niet online zetten. dit is uiteraard wel zonder enige vorm van seks en is het echt enkel voor het beffen. iemand dat hiervoor openstaat?  
Andreas 70 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
een eenvoudige vraag
Lieve dames. Eigenlijk wil ik een heel eenvoudige vraag stellen. Het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens lekkere sex heb gehad. Wel, graag vind ik een dame die ook nood heeft aan samen respectvol genieten. Meer woorden kan er niet aan vuil maken. Ben je in hetzelfde geval? Wel geef een seintje en we spreken zeker af. Liefs  
Ludwig 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Op zoek naar een rijpere bejaarde dame
Welke bejaarde dame, uiterlijk geen belang heeft er nog zin in een avontuurtje. Alleenstaande vrouw of vrouw van koppel, ben bi dus kan allemaal.  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
speciaal
Hallo dames, ik ben denk ik een speciaal geval. Ik heb erectieproblemen, ben klein geschapen, heb vitiligo op mijn balzak (estetisch niet mooi) en heb hierdoor nooit meer seks. Daarom zoek ik een vrouw die zich dat allemaal niet aantrekt en mij toch wil laten genieten van haar lichaam. Gewone dingen, strelen, vingeren, likken enz. Uw leeftijd en uiterlijk heeft geen belang. Afspraak in Gooik.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren/sliploze wandeling nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze maandag overdag misschien?  

Naakt masseren/sliploze wandeling nu?
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sportieve verzorgde man zoekt dame .
Welke dame (leeftijd niet van belang en voller geen probleem) heeft nood aan een sensuele massage?.Ik sportieve verzorgde niet onknappe man zoek dame die ik een sensuele massage mag geven ,luisterend naar jou noden en met de nodige respect.Regio west Vlaanderen.  
Genieten 35 jaar Antwerpen - Berchem
Lekker genieten
Hallo iedereen  Ik ben mike 35j oud en opzoek naar een tof koppeltje of dame!  een koppeltje of dame waar ook respect en hygiene hoog in het vaandel heeft staan Zelf ben ik een zeer goedlachse man die ook altijd open staat voor een toffe babbel of een gezellig terrasje  Ik ben niet opdringerig en zou dan ook graag een tof koppeltje of dame ontmoeten waar ook humor belangrijk is  Zodat we samen kunnen komen bij een vlotte babbel en wie weet bij een leuke klik zoveel meer  Zijn jullie een koppeltje of dame die nog opzoek is naar een vaste huisvriend ,Dan maak ik graag met jullie kennis Dus stuur gerust beetje uitleg over jullie zelf , en als je een fototje stuurt Liefst een gewone de rest ontdekken we later bij een leuke klik  

Lekker genieten
Knuffel 56 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Single zoekt vrouw voor eerlijke knuffelsex.
Single zoekt vrouw voor eerlijke knuffelsex. Ben je ook een single relatie die soms nood heeft aan even gezellig samen zijn, een etentje, samen koken een glaasje knuffelen en intimiteit? Gewoon even spijbelen uit ons vrijgezellenbestaan waar we van houden maar toch even genegenheid opzoeken. leeftijd looks, zijn onbelangrijk + niet rookster + fan van fijne lingerie en hieltjes Vl Brab. Brussel, O Vl Lees ik je snel? Ik zoek maar 1 partner in crime. xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10